Hva et smil kan føre til…

Vi får ikke mye besøk oppe hos oss. Men en varm sommerdag for noen få år siden kom det to australiere oppover stien. De var slitne, tørste og sultne. Og den ene av dem, Jenny, slet med diabetes. For å gjøre en lang historie kort: Vi inviterte dem inn til oss, og dette møtet i vår dovne landsby utviklet seg til å bli starten på et lite eventyr.

Jenny tok med seg venninnegjengen og besøkte oss i Stavanger. Foto: Anders Minge, Stavanger Aftenblad

Jenny fortalte at hun elsker å gå i fjellet. – Men du har ikke vært i Norge, sa jeg. Vi har verdens vakreste fjell! Hun tok meg på ordet. Og jammen kom ikke Jenny og åtte andre fantastiske damer fra Australia til Stavanger. Der gikk de til Preikestolen, via Hengjandenibba, Flørli og Kjerag til Lysebotn.

Tenk på alle eventyrene som kan åpenbare seg når vi byr på et «hei» og et smil.

Hele historien kan du faktisk lese i Stavanger Aftenblad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *